Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

Tot i ser l’únic candidat a les presidencials del PSC, Iceta no obté el 100% dels vots

Ningú vol liderar el PSC en les seves hores més baixes de la seva història a Catalunya. És per això que només hi havia una candidatira, la de Miquel Iceta, a ser el presidenciable a les pròximes eleccions. De fet, tot i ser l'únic candidat, no ha aconseguit el 100% dels vots i 5 membres del consell que han preferit votar en blanc. 

Redacció
Redacció 15/07/2017

97% de vots

El partit va iniciar el passat 19 de juny el procés de primàries per escollir el candidat al que finalment només va presentar candidatura Iceta. Així doncs no es va procedir a la recollida d'avals i Iceta ha estat proclamat aquest dissabte com a candidat, després de la votació en el marc del Consell Nacional del partit. 
 
Els socialistes van iniciar aquest procés per tal d'estar “preparats” de cara a les futures eleccions a la Generalitat que es puguin celebrar, uns comicis que Iceta ha reivindicat aquest dissabte en el seu discurs i que asseguren que cada cop veuen més propers. 
 
L'acte ha comptat amb, a més de la presència d'Iceta, la majoria dels membres de l'executiva socialista i dirigents destacats com l'expresident de la Generalitat José Montilla o l'exprimer secretari Pere Navarro.