Dissabte, 25 de març de 2023 - Edició 1703
La República

Tornen els Rolling a Barcelona contractats per una festa privada

Aquest dijous tornen els Rolling Stones a Barcelona. Molts es preguntaran dues coses: no fa molt poc que van venir? I a més, no van acabar d’omplir l’Estadi Olímpic… per què tornen? Doncs perquè cobraran fort de la mà d’algun empresari capritxós. Aquest celebra un convit a l’Hotel Arts i vol sorprendre els convidats de luxe.

Redacció 10/07/2007

Esperem que l’empresari que celebrarà una festa pròpia de la jet set, no hagi contractat els Rollings Stones per fer música d’ambient de fons, ja que s’hauria equivocat de grup. No se sap quin repertori interpretaran ni tan sols si serà un concert llarg o només una cançó.

El que sí es pot afirmar a hores d’ara és que tornen els Stones. El bon grapat de diners (xifra que desconeixem) ha estat suficient perquè els Rolling tornin a tocar aquest dijous a Barcelona després del concert de fa uns dies, en una festa privada contractats per una entitat bancària. Segons sembla, ha estat difícil trobar una data lliure per a aquesta festa, que significarà una pausa en la llarga gira d’estiu dels “vells rockers” per bona part del continent europeu. Aquesta pròxima setmana rondaran per diverses ciutats de l’Europa de l’Est. El talonari ha pogut fer que Jagger, Richards i companyia acceptin actuar al saló de l’hotel barceloní en una festa exclusiva amb convidats de luxe.

Els afortunats convidats podran comprovar si els cinematogràfics hostes que té l’Hotel Arts aquests dies s’apunten o no a la festa…