Dimecres, 29 de març de 2023 - Edició 1707
La República

“Torna la inquisició” al Corte Inglés

Fa uns dies explicàvem com el ‘Ciutadà Zaplana’ havia aconseguit enfilar-se fins a dalt de tot del Congrés, explicant-vos alguns dels draps bruts que recull la biografia no autoritzada d’Alfredo […]

Redacció 14/12/2007

Fa uns dies explicàvem com el ‘Ciutadà Zaplana’ havia aconseguit enfilar-se fins a dalt de tot del Congrés, explicant-vos alguns dels draps bruts que recull la biografia no autoritzada d’Alfredo Grimaldos, ‘Zaplana, el brazo incorrupto del PP’.

Dies després que la biografia es comercialitzés, els centres comercials de El Corte Inglés han decidit retirar el llibre de les seves llibreries, en un acte de censura ideològica més propi del franquisme que d’una democràcia com la que suposadament tenim. Segons sembla, el “segrest intern” va ser fet a plena llum del dia, després de les trucades corresponents des de la direcció del gegant comercial.

Sembla que hi ha alts càrrecs a El Corte Inglés que no saben en quin món viuen, o més ben dit, en quin segle viuen. En qualsevol cas d’aquesta decisió només n’acaba sortint un damnificat: la pròpia cadena comercial, que perdrà les vendes d’una bona quantitat de llibres i, al mateix temps, quedarà retratada com a defensora d’un dels éssers més foscos i corruptes que han poblat la vida política espanyola.