Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

Toquen els webs

L’ajuntament de Sant Quirze del Vallès, governat per CiU, PSC i PP, preparen accions judicials per esbrinar l’autoria de missatges anònims que ‘difamen’ el seu govern local a diverses pàgines […]

Redacció
Redacció 19/05/2008

L’ajuntament de Sant Quirze del Vallès, governat per CiU, PSC i PP, preparen accions judicials per esbrinar l’autoria de missatges anònims que ‘difamen’ el seu govern local a diverses pàgines web i blogs d’opinió. Segons ha explicat l’alcaldessa, Montserrat Mundi (CiU), els grups de l’oposició, ICV i ERC, també estan utilitzant un to de ‘crispació’ i ‘ple de mentides’ dient que l’Ajuntament ha tancat l’exercici del 2007 amb 3 milions de dèficit. L’alcaldessa no ha volgut esmentar si sospita qui podrien ser els autors dels missatges però ha assegurat que està disposada a fer ‘el que calgui’ per defensar la imatge del consistori i donar-li credibilitat.

En referència al suposat dèficit que pateix l’ajuntament, Mundi ha volgut incidir en què si fos cert, la Generalitat hauria obligat al consistori a fer un pla de sanejament i ha assegurat que el tancament ha estat ‘millor que l’exercici anterior’.

El primer tinent d’alcale, Antoni Rebolleda (PSC), ha insistit en què l’oposició està aplicant un ‘mal estil’ de fer política que malmet la imatge de la ciutadania i les institucions del municipi. Mundi ha puntualitzat que ‘al 2011 posarà tothom al seu lloc’ i assegura que ‘hi ha qui en política es pensa que tot s’hi val i que s’ha de destruïr l’adversari’.

Mundi i Rebolleda s’han referit també als rumors que des de l’oposició difonen sobre la possibilitat d’una moció de censura i el segon tinent d’Alcaldia, Pep Llamas (CiU), ha afirmat que formen un govern ‘sòlid, unit i sense fisures’ que a partir d’avui vol obrir una nova etapa i tancar un període caracteritzat per ‘accions difamatòries i una oposició cruel’. Des de fa diversos mesos, diferents blogs d’opinió han llençat missatges en contra de l’ajuntament i en els darreres dies demanen la dimissió de l’alcaldessa. Rebolleda ha afegit que el ‘més greu’ d’aquests blogs i pàgines webs és que estan enviant missatges a correus particulars de ciutadans de Sant Quirze.