Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

Toni Bou s’afiança com a líder del Campionat del Món de trial

El pilot de Piera (Anoia) Toni Bou, s’ha imposat amb un total de 33 punts a la segona jornada del trial dels Estats Units celebrada aquest diumenge a Sequatchie a l’estat de Tenessee. Amb aquesta victòria, el català s’afiança en el primer lloc de la classificació general del Campionat del Món sumant un total de 74 punts. El segueix, amb 67 punts, el seu company a l’equip ‘Repsol – Montesa’, el japonès Takahisa Funjinami, que va ser el guanyador de la prova del dissabte i segon a la del diumenge a 5 punts de Bou.

Redacció
Redacció 29/04/2008

Entre els cinc primers classificats hi ha tres catalans més, l’ulldeconenc Adam Raga a la tercera posició amb 65 punts, el tarragoní Albert Cabestany a la quarta amb 48 i Jeroni Fajardo, de Caldes de Malavella (Selva), a la cinquena amb 44. A l’apartat de marques Montesa es destaca com a líder amb 141 punts.

Toni Bou va fer una valoració molt positiva al fet que els dos corredors de l’equip ocupessin les primeres places al trial nord-americà i a la classificació general dient que ‘millor, impossible’. El de Piera va comentar que li hauria agradat guanyar també el dissabte perquè tindria ‘una mica més d’avantatge a la general’ però va afegir que no es podia ‘queixar’ del resultat.

La pròxima cita del Campionat del Món de trial serà al circuit de Motegi al Japó els dies 31 de maig i 1 de juny.