Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

TMB regala ventalls flamencs a la Feria d’Abril

Els Transports Metropolitans de Barcelona continuen amb la seva tendència de mirar cap al sud en lloc de cuidar-se del que importa, com les escales mecàniques d’Hospital Clínic, per exemple. […]

Redacció
Redacció 02/05/2007

Els Transports Metropolitans de Barcelona continuen amb la seva tendència de mirar cap al sud en lloc de cuidar-se del que importa, com les escales mecàniques d’Hospital Clínic, per exemple. Sembla que esperin la connexió del TGV per muntar combois cap a Sevilla.

L’últim detall cap al FECAC i la Feria d’Abril, més enllà dels anuncis gratuïts de la fira al metro i dels serveis excepcionals que posen a disposició dels que vulguin arribar-hi, ha estat l’obsequi massiu de ventalls sevillans de cartró per als assistents de la Feria d’Abril.

Els ventalls, amb el logotip de TMB ben visible, entenem que han estat costejat per tots els barcelonins que pateixen diàriament el mal servei de metro i busos. I tot plegat per res: els nostres informadors ens explicaven que, més enllà de la gràcia inicial, els assistents a la fira llençaven els ventalls a qualsevol lloc o al terra, augmentant així la feina dels serveis de neteja, també municipals.