Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023
Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023

The Police ven les 55.000 entrades en un matí

|

- Publicitat -

Per poder respondre a la demanda per a aquest espectacle massiu, a les sis del matí ha començat el procés de venda. A través de tots el seus canals, ‘la Caixa’ ha venut en 9 hores (de les sis del matí fins a les tres de la tarda) totes les localitats posades a la venda. En els moments punta, entre les vuit i les nou del matí, s’han arribat a vendre més de dues entrades per segon, segons ha informat l’entitat financera.

Publicitat

Tres hores després de començar la venda ja s’havia completat la meitat de l’aforament. Per canals, Internet ha estat el més utilitzat ja que ha assumit més del 60% de les vendes. El sistema també ha atès usuaris connectats des de fora d’Espanya. El 46% de les entrades, però, s’han venut a clients de ‘la Caixa’, dels quals un 40% eren dones, amb una mitjana d’edat de 36 anys. El comprador més jove (del total de clients de ‘la Caixa’) ha estat un noi de 16 anys i el més gran tenia una edat de 78 anys.

En alguns moments la web de Servicaixa s’ha mostrat inactiva degut a l’elevat nombre de connexions simultànies.

imatge

La gira dels Police és una de les que més expectació ha despertat aquest any. El retorn del mític grup, 23 anys després, omplirà estadis arreu del planeta. La gira, que començarà a Vancouver, arribarà durant la tardor a Europa després de passar per una quarantena de ciutats americanes.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió