Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

‘Terra Lliure, Punt final’

Títol: ‘Terra Lliure, Punt final‘ Autor: David Bassa Editorial: Ara Llibres Pàgines:  206 Any d’edició: 2007 RESSENYA En aquest llibre, per primer cop, trobareu tots els debats polítics al voltant […]

Redacció
Redacció 19/09/2007

Títol: ‘Terra Lliure, Punt final
Autor: David Bassa
Editorial: Ara Llibres
Pàgines:  206
Any d’edició: 2007

RESSENYA

En aquest llibre, per primer cop, trobareu tots els debats polítics al voltant de l’estratègia armada, el procés de creació de Terra Lliure, els debats interns, les expulsions, les divisions i el procés de dissolució. Terra Lliure, punt final és explicat pels seus protagonistes principals, i alhora, pels seus coprotagonistes antagònics, sense cap tabú ni tampoc cap limitació de temps. és per això que Terra Lliure, punt final, tot i mantenir l’estructura del documental de gran èxit emès a Televisió de Catalunya, el supera per esdevenir un treball periodístic únic tant en el món del periodisme com en el món de la historiografia.

David Bassa (Granollers, 1971) és redactor de política del programa de TV3 La nit al dia, que dirigeix Mònica Terribas. També per a Televisió de Catalunya ha treballat en diversos especials informatius i ha dirigit dos documentals Memòria de l’infern i Terra Lliure, punt final. Com a periodista també ha estat reporter de TVE a Catalunya i redactor del periòdic El 9 Nou. Durant la seva trajectòria professional ha publicat vuit llibres d’assaig periodístic, sempre al voltant d’episodis històrics i polítics del país.

Aquest que teniu a les mans és el treball que, segons paraules de Bassa, culmina molts anys d’estudi de l’independentisme armat a Catalunya.

Compra’l a Llibres.cat