Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

Temeritat de la FAO amb la reina d’Espanya

La bonica presentadora de televisió, Letizia Ortiz, va entrar al club de les princeses europees el 2004, amb el seu casament amb l’hereu al tron del regne d’Espanya. A partir […]

Redacció
Redacció 09/06/2015

La bonica presentadora de televisió, Letizia Ortiz, va entrar al club de les princeses europees el 2004, amb el seu casament amb l’hereu al tron del regne d’Espanya. A partir d’aquest moment, l’actual reina d’Espanya ha fet un canvi d’imatge que l’ha dut a passar per la cirurgia plàstica i… els múltiples rumors apareguts a la premsa internacional sobre trastorns alimentaris relacionats amb l’anorèxia, de la mateixa indolència que els que varen circular sobre Lady Di per tot el món als anys noranta.  

Les imatges alimenten els rumors, mentre la reina sembla que passa fam. La persona que, pel càrrec que ocupa –a full time, malgrat que ella només volia ser princesa els dies laborables-, hauria de donar una imatge equilibrada també en aquest sentit, avui no passaria els estrictes estàndards de moltes agències de models, que comencen a prendre consciència de la influència perjudicial de les models més primes per a la societat.

És per això que sembla una temeritat que, segons revela l’agència Europa Press, la FAO (l’Organització de les Nacions Unides per l’Alimentació i l’Agricultura), ha fet la reina Letizia ambaixadora d’aquesta organització en qüestions alimentàries. La mateixa reina ha declarat en la seva visitia a la FAO que: “Com mengem i què mengem són principis bàsics i indicadors clau per monitoritzar progressos en aconseguir millores en resultats nutricionals”.