Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

Tardà creu que el PSC fa el ‘ridícul’ quan vota diferent al Congrés i al Parlament

|

- Publicitat -

En un article en el seu blog d’internet, Tardà ha recordat que ‘no és la primera vegada’ que els socialistes catalans -amb els quals governa ERC a la Generalitat- voten al Congrés en contra del que han votat ells mateixos al Parlament. ‘El PSC torna a fer el ridícul votant en contra del PSC’, ha censurat.

A més, ha alertat que l’increment del 4% de l’SMI fixat pel Govern –quedant en 624 euros– no permetrà complir amb el compromís del president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, d’arribar a un SMI de 800 euros el 2012, ja que per això, l’increment hauria d’haver estat aquest any del 8%.

Publicitat

Després de criticar la ‘política de xecs’ del Govern i reivindicar un altre cop la Renda Bàsica Universal, ha titllat d’‘aberrants’ les mesures del ministre de Treball i Immigració, Celestino Corbacho (PSC), com la que ‘permet recomprar l’ocupació a l’acomiadat mitjançant la prestació d’atur’. Ha reclamat mesures per evitar el col·lapse de l’estat del benestar i per ‘evitar que les crisis justifiquin passos enrere d’abast incalculable a l’àmbit de les relacions laborals’.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut