Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

T-Systems preveu un ERO que afecta a uns 275 treballadors a Catalunya

La companyia T-Systems (divisió de serveis a grans empreses de Deutsche Telekom) preveu que els treballadors afectats a Catalunya per l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) anunciat avui sumaran unes 275 persones. Segons han assenyalat fonts de l’empresa, aquesta xifra suposa el 50% de l’ERO plantejat per a 550 treballadors a tot l’Estat espanyol i confirma el temor dels sindicats que Catalunya sigui el territori ‘més afectat’ per l’expedient.

T-Systems acomiadarà així al 14% de la seva plantilla a l’Estat, formada per 4.030 persones repartides en 40 centres de treball, de les quals unes 2.500 treballen a Catalunya, on l’empresa té les oficines centrals.

Redacció
Redacció 30/10/2008

Fonts sindicals han assegurat que avui s’iniciaran les negociacions sobre la postura del comitè i les reivindicacions davant aquesta mesura plantejada per l’empresa, que ha assenyalat en un comunicat que persegueix un acord que garanteixi el ‘menor impacte social’ possible. T-Systems ha exposat que amb aquesta mesura ‘extraordinària’ intentarà ajustar a la conjuntura econòmica actual el model de racionalització de les adquisicions que ha portat a terme fins al moment, així com adaptar-se a la retallada de la contractació en el sector públic i privat derivat de la recessió que viu el sector de les noves tecnologies.