Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

Susanne Georgi serà la representant d’Andorra a Eurovisió

Susanne Georgi serà la candidata andorrana d’enguany al Festival d’Eurovisió, que es celebrarà el mes de maig a Moscou. La cantant, d’origen danès, va aconseguir vèncer a la fase final del programa ‘Passaport a Moscou’ amb el seu tema ‘La teva decisió’, obtenint més vots que els altres candidats, Lluís Cartes i Mar Capdevila. Georgi fa 13 anys que va arribar a Andorra i se’n va enamorar, i des de llavors resideix al país i parla un català excel·lent. A continuació podeu veure el vídeoclip del tema ‘La teva decisió’, que suposa el retorn del català a la cançó andorrana, després que l’any passat s’optés per presentar una cançó íntegrament en anglès.

Redacció
Redacció 05/02/2009

Susanne Georgi va iniciar el seu periple musical l’any 1999, amb la cançó ‘Let the love go on’, un tema que es va difondre’s a nivell internacional.

La família d’Eurovisió la coneix perquè el 2007 va competir per representar Dinamarca al festival; però va quedar en una sisena posició a la final nacional. Al tema d’enguany, ‘La teva decisió’, Georgi canta la major part de la cançó en català, tot i contenir algunes petites frases en anglès.