Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

Susanna Griso, retratada

La presentadora d’’Espejo público’ ha quedat en evidència pel seu doble raser a l’hora de reprovar les paraules d’un dels seus tertulians estrella. Després de la piulada de l’exportaveu d’Aznar, Miguel Ángel Rodríguez, on assegurava que: “Arrimadas es físicament atractiva com a femella jove. Políticament és inconsistent”, Griso va respondre-li a Twitter amb una estirada d’orelles. El fet contrasta amb la justificació que va fer la periodista de les paraules de Rodríguez, l’octubre de 2014, quan en directe que va proposar afusellar Mas, el dia que coincidia amb l’aniversari de l’afusellament de Companys. Llavors Griso va justificar Rodríguez assegurant que parlava de forma “metafòrica i no literal” i que estava mal interpretat, i també va afegir que “també fa mal escoltar Artur Mas parlar que el govern espanyol és un adversari”.

Redacció
Redacció 28/04/2016

 “Ay que bruto eres!”

Rodríguez va argumentar que “Mas vol ser víctima d’alguna cosa. I com ningú li fa cas, està desesperat, el que li manca és un afusellament, aleshores estaria molt millor” , i després de l’expressió de la Griso: “Ay que bruto eres!”, l'exportaveu  va insistir que “el que li manca és això”, referint-se a l'afusellament, i va afegir que el que vol Mas és que el govern espanyol li envií la Guàrdia Civil, o que treguin els canons. “Es veu que entre els dirigents espanyols és tradició afusellar presidents de la Generalitat o treure els canons contra els catalans”, va cloure Rodríguez davant la passivitat de Griso.

T’aprecio, però t’estiro les orelles

En canvi,  després de la piulada masclista de Rodríguez, Griso va piular: Jo amb  Miguel Ángel he tingut moltíssimes bronques, però he de dir que és una persona que aprecio i per això em fa tant de mal el tuit que ha escrit; i des d'aquí Miguel Ángel et faig una estirada d'orelles. Després te la faré personalment”. En una altra piulada va afegir: “Tenim molta feina davant les dones, eh”.

Se li veu el llautó

En resum, demanar l’afusellament del president de Catalunya en l’aniversari de l’assassinat del president Companys, és una metàfora mal interpretada i Mas s’ho ha buscat perquè parla de l’Estat espanyol com a adversari, però fer un comentari masclista de la cap de l’oposició del Parlament català i diputada de Ciudadanos, Inés Arrimadas, mereix una doble estirada d’orelles, això sí, sempre amable.