Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

#Superdissabte Un nou partit i Francesc Homs cap de llista pel 26-J

ACN Barcelona .- Dos terços dels votants que han pres part a la jornada participativa per decidir el futur de Convergència han optat per la creació d'una nova formació política, amb un resultat que voreja el 70%, mentre que un 30% de militats i participants han votat per la “renovació” del partit. Majoritari també és el percentatge amb el que s'ha designat Francesc Homs com cap de llista de CDC per a les eleccions del 26-J, que frega el 80%. 

Redacció
Redacció 21/05/2016

La participació(només presencial) dels militants de CDC doblen la participació dels militants de Bcn en Comú a la consulta(presencial i telemàtica) a l’acord amb el PSC

Uns resultats que s'han sabut amb una certa demora i que ha fet públics la portaveu de CDC, Marta Pascal, qui ha insistit en l’èxit rotund” de la convocatòria participativa. “Hem deixat el llistó molt alt”, ha assegurat en roda de premsa Pascal sobre l'anomenat 'Superdissabte'. “Entre la vella política i la nova política, la gent tria la bona política”, ha afegit. En una clara referència al fracàs de participatiu de la consulta de Barcelona en Comú d’Ada Colau.

Mas, després del 'superdissabte': “Impulsarem un nou partit amb els millors valors de Convergència”