Dijous, 30 de març de 2023 - Edició 1707
La República

Sostres tira la pedra i amaga la mà

Dilluns us informàvem de l’incendiari article de Salvador Sostres on es vanagloriava d’haver enculat una ministra, que tots els indicis duien a pensar que es tractava de la socialista catalana […]

Redacció 12/07/2007

Dilluns us informàvem de l’incendiari article de Salvador Sostres on es vanagloriava d’haver enculat una ministra, que tots els indicis duien a pensar que es tractava de la socialista catalana Carme Chacón.

Després del rebombori mediàtic, el bufó de convergència ha decidit, sense fer massa soroll, esborrar l’article en qüestió, pensant-se que així amagava la prova i que la resta de mitjans de comunicació no ens n’assabentaríem.

Al directe!cat estem sempre a l’aguait, i havíem previst la reacció infantil de Sostres, dient-la molt grossa dissabte per córrer a esborrar-ho dimarts. Aquí teniu l’article en qüestió, en una captura de pantalla abans que el columnista s’acollonís i intentés amagar l’evidència.

Tot i això, les nostres fonts ens fan pensar que no ha estat Sostres qui s’ha acovardit, sinó que l’esborrada en qüestió seria fruit de pressions de molt amunt. Els rumors apunten que Pepe Zaragoza, el secretari d’organització del PSC, li va enviar un encàrrec a Sostres a través de David Madí. Zaragoza hauria estat subtil, com acostuma a treballar la securitate de Nicaragua, però Sostres ha entès perfectament l’avís i ha rectificat ipso facto, tement despertar-se amb un cap de cavall al llit (en sentit metafòric, és clar).

Recordem que Salvador Sostres ja va ser demandat per un socialista, en aquest cas l’expresident Maragall, després que el columnista li demanés públicament que aclarís el seu suposat alcoholisme.