Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Solidaritat s’establirà a finals de febrer al País Valencià i decidirà si concorre a les eleccions

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) decidirà a finals de febrer si presenta llistes municipals i autonòmiques a les eleccions del maig al País Valencià. Així ho han anunciat aquest dimarts el diputat Alfons López Tena i el responsable de política municipal, Oriol Sallas, en roda de premsa. SI es present públicament el pròxim diumenge a València amb un acte amb els quatre diputats al Parlament que servirà per tenir una primera presa de contacte amb els centenars d’adherents valencians. Després d’aquest acte, la formació engegarà una sèrie de reunions territorials per enquadrar les adhesions i decidirà si presenta llistes en alguns municipis i també una candidatura a les Corts Valencianes.

Redacció
Redacció 23/01/2011

A més cal recordar que la delegada del govern espanyol al País Valencià, Ana Botella, va informar aquest divendres que s’ha previst un dispositiu especial de seguretat per part de la policia en l’acte de presentació que Solidaritat Catalana per la Independència (SI) té previst fer aquest diumenge a València, davant l’anunci d’España 2000 de manifestar-se en contra de la presència de Solidaritat i Joan Laporta al País Valencià.

Segons la delegada del Govern,  es preveu ‘el dispositiu operatiu pertinent amb especial sensibilitat donades recents actuacions, que considerem aïllades però que han de tenir un seguiment oportú’, ha dit.