Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

Solidaritat demana a Govern i Parlament que cedeixin espais a Barcelona Decideix

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) demanarà al Parlament que mantingui les portes obertes i que cedeixi un espai a la plataforma Barcelona Decideix perquè el dia 10 d’abril el pugui fer servir com a col·legi electoral per la consulta sobre la independència de Catalunya. De la mateixa manera insta el Govern a cedir espais de propietat o lloguer de la Generalitat perquè la comissió organitzadora els pugui fer servir el dia del plebiscit. Aquestes demandes queden incloses en una moció que es sotmetrà a votació en el ple que tindrà lloc aquest dimecres. Solidaritat manté converses amb CiU perquè l’esmentada moció pugui ser aprovada.

Redacció
Redacció 09/03/2011

Solidaritat Catalana per la Independència presentarà en el ple d’aquest dimecres una moció que inclou tres punts bàsics. El primer demana coherència al Parlament basant-se en la moció que es va aprovar el 3 de març del 2010 on demanava als electes locals treballessin conjuntament perquè prosperessin les consultes.

Per això sol·liciten que el Parlament obri les seves portes i cedeixi un espai que serveixi de col·legi electoral per la jornada del 10 d’abril. També insta al Govern a que, ‘com van fer centenars d’ajuntaments’, cedeixi a Barcelona decideix espais de tots els edificis en propietat o lloguer de la Generalitat a Barcelona perquè es puguin fer servir com col·legis electorals.