Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

Solidaritat i Reagrupament també poden entendre’s

Aquest dimarts ha tingut lloc la presentació de la coalició electoral entre les formacions polítiques Solidaritat per la Independència (SI) i Reagrupament Independentista (RCat) a les properes eleccions municipals a la ciutat de Tàrrega. Les formacions han presentat els caps de la llista conjunta, que seran Jaume Ponsarnau (RCat), el qual encapçalarà la candidatura, i Santi Costa (SI), que anirà de número 2. Ambdós han destacat la ‘importància’ d’anar units a la capital de l’Urgell, ‘per sumar i aglutinar tant el vot independentista com també aquells electors que voten a la persona’, ja que tant Jaume Ponsarnau com Santi Costa són dos targarins molt arrelats a la localitat.

Redacció
Redacció 02/03/2011

Santi Costa ha destacat que cal anar a perseguir el llistó dels 1.000 vots, encara que reconeix que ‘els electors decidiran i això, en aquest moment, és una incògnita’.

En un comunicat, RCat i SI han fet saber que ‘la candidatura que romandrà oberta, directa o indirectament, a tots aquells i aquelles que vulguin compartir els nostres anhels de llibertat i la voluntat de treballar al servei de Tàrrega i de tots els nostres conciutadans’.