Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

Societat Civil Catalana mou fitxa per crear crispació dins dels Mossos per l’1-O

El vicepresident Álex Ramos ha explicat que les denúncies es tractaran amb caràcter confidencial fins que els serveis jurídics de l'organització en comprovin la veracitat.

Redacció
Redacció 21/07/2017
Societat Civil Catalana (SCC) posarà en marxa a partir del 25 de juliol una bústia perquè els Mossos i la ciutadania en general hi denunciïn pressions pel referèndum, així com per qualsevol situació vinculada amb el procés.
 
En una roda de premsa des de la seu de l'entitat, el vicepresident Álex Ramos ha explicat que les denúncies es tractaran amb caràcter confidencial fins que els serveis jurídics de l'organització en comprovin la veracitat per, després, posar-les a disposició judicial.
 
D'altra banda, SCC ha valorat l'enquesta del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO) publicada aquest divendres al matí, i que indica que el 62,4% dels catalans votaria 'sí' a l'1-O i que el 37,6% apostaria pel 'no', amb una participació del 67,5%. Ramos ha tret importància a les dades i ha afirmat que l'enquesta “forma part de la contesa pre-1-O”.