Diumenge, 8 de Desembre de 2019 - Edició 500
La República

Societat Civil Catalana menja bolets al·lucinògens per pair el sobiranisme

Societat Civil Catalana pateix al·lucinacions, possiblement a causa d’una ingesta excessiva de bolets. Els símptomes de la intoxicació són clars: l’entitat unionista ha afirmat que el procés sobiranista suposa una despesa per Catalunya de 5.800 milions d’euros i uns 15.000 llocs de feina cada any. A quines despeses equivalen aquests diners? No ho han concretat. L’organització comença a notar la suor freda de la proximitat del 27-S. 

Redacció
Redacció 09/04/2015

Se'ls veu el llautó

El càlcul dels suposats costos econòmics que està comportant el projecte independentista són del professor d’Economia Europea de la UAB, Ferran Brunet i inclouen una suposada reducció del comerç entre Catalunya i la resta de l’Estat un 5% el 2014, és a dir, 2.000 milions d’euros. En l’acte de SCC ahir a la nit a Saragossa al professor de l’Autònoma se li va veure el llautó després de donar els suposats “càlculs tangibles”, ja que va fer les seves prediccions sobre la independència: “La probabilitat que es produeixi una secessió és irrisòria, i més encara si tenim en compte el context polític actual, tant el nacional com l’internacional”.

Picabaralla de baixa estofa amb Pilar Rahola

D’altra banda, la desesperació de Societat Civil Catalana també es comença a veure amb la gestió del compte oficial de Twitter. Avui al matí l’entitat, escrivint com si fos un particular, ha tingut una picabaralla amb Pilar Rahola amb piulades com: “Les coses que dius i com ho dius… Has perdut la credibilitat. Després de tantes mentides facturades és normal… Ho sentim…”. Després d’alguns intercanvis més, també li han dit: “Fes una enquesta. Intenta esbrinar què en pensen [de tu] els catalans. La pena és que ningú t’ho diu a la cara”. Els bolets al·lucinògens encara feien efecte aquest matí amb aquest xoc amb Rahola, i també amb el fotomuntatge d’Artur Mas que acompanya aquesta peça, en referència a la conferència d’aquesta matinada a Nova York.

 

Relacionats