Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

S’obren de nou les inscripcions pel Catalan Weekend

Les inscripcions per a la Catalan Weekend ja tornen a estar obertes des d’aquest migdia. Òmnium ha mogut la data en què celebrarà el ‘cap de setmana català’ perquè el vol fer coincidir amb la Diada. Així, l’acció es desenvoluparà entre els dies 10 i 12 de setembre. El formulari d’inscripcions es troba en aquest enllaç

Redacció
Redacció 22/05/2015

Crida a fer d'amfitrions

Després d'enviar 'Catalunya' a l'estranger l'any passat mitjançant els castellers, amb aquesta mobilització, Òmnium Cultural pretén fer una crida a gent d’altres països a venir al país, descobrir-lo, i de pas conèixer el procés de transició nacional. Per això, l’entitat demana als catalans que s’inscriguin com a amfitrions pel cap de setmana de la Diada, per estalviar les despeses d’allotjament a tots els estrangers que vulguin venir aquell cap de setmana.

Els visitants rebran una targeta de descomptes i un títol de transport gratuït

A més, Òmnium prepararà un paquet de benvinguda als que se sumin a la iniciativa, amb informació sobre el procés i la ‘Catalan Weekend card’, que els servirà per tenir transport gratuït, entrada gratuïta a museus i altres llocs d’interès, i descomptes en tours, espectacles, restaurants i botigues. A més, el dijous 10 se celebrarà un acte de benvinguda i el dia 11 podran assistir a la mobilització de la Meridiana i gaudir de la tradicional ‘Festa per la llibertat’ del passeig Lluís Companys (Arc de Triomf) de Barcelona.