Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Sis finalistes del Concurs Internacional de Piano d’Andorra

|

- Publicitat -

La directora del concurs, Roser Palomero, ha explicat que enguany el nivell dels concursants és molt més alt que en anteriors edicions, i prova d’això és el fet que tres participants van abandonar el concurs dimecres passat. A més, és el primer any que més concursants van passar a la segona prova, un total de 21. En canvi, només hi ha hagut sis finalistes dels set possibles. Palomero també ha destacat el nivell de dificultat de les obres que s’han interpretat, i el fet que la qualitat dels concursants ha estat superior al guanyador de l’edició passada, que va oferir un concert durant la jornada inaugural d’enguany.

Dels finalistes, que cinc són noies i un és noi, el guanyador s’endurà 7.000 euros procedents del Premi Principat d’Andorra, el segon classificat, 3.500 euros, el tercer 1.500, el quart, 1.000 i el cinquè premiat obtindrà 800 euros. D’altra banda, també es concediran premis especials com a la millor interpretació d’una obra de compositor espanyol, francès i portuguès, i el premi especial de dos concerts organitzats per la fundació Música Contemporània i per l’Institut Municipal de Cultura de Terrassa.

Publicitat

El guanyador també tindrà la possibilitat d’oferir una sèrie de concerts remunerats a l’Auditori Pau Casals del Vendrell i a un festival internacional d’Itàlia.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut