Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

Sirera podria repetir a Catalunya una campanya electoral com la del PP de Badalona

Aquells que pronosticaven que la fi de Piqué era també la fi d’un PP de centre dreta català podrien ara tenir la raó. Daniel Sirera ha anunciat que pretén repetir una campanya semblant a la del seu partit a Badalona amb el famós DVD pamfletari. Sirera vol fer una campanya que “abordi els problemes reals dels ciutadans” que per a ell vol dir “immigració, inseguretat i terrorisme”.

Redacció
Redacció 24/07/2007

Tots recordem el polèmic “documental” en DVD que va presentar el PP de Badalona per a les eleccions municipals. Un pamflet ultradretà posant la por al cos dels ciutadans badalonins i que directe!cat us va mostrar en el seu moment. També recordem el tríptic “informatiu” del PP de Castelldefels on apareixia un encaputxat amb una pistola a la mà acompanyat d’unes lletres que deien “éste és el vecino que quieres para tu ciudad?”, aquí al directe!cat també us ho varem explicar.

Doncs atenció perquè ara, el nou president del Partit Popular de Catalunya (PPC), Daniel Sirera, farà una campanya que “abordi els problemes reals dels ciutadans” en les pròximes eleccions a les Corts on es parli d’immigració, inseguretat i terrorisme. D’aquesta manera Sirera no descarta repetir a Catalunya el model de campanya electoral que va fer triomfar Xavier García-Albiol a la ciutat de Badalona. El nou president del PPC ho ha explicat en una visita als comerciants del barri de Cerdanyola de Mataró on també ha assegurat que “ningú m’ha parlat de l’Estatut ni de competències”.