Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

Sirera.CAT

Daniel Sirera és del PP. De fet, representa el bàndol més pròxim a Mariano Rajoy. És a dir, una postura molt diferent d’aquella estranya i incòmode posició que va intentar […]

Redacció
Redacció 30/04/2008

Daniel Sirera és del PP. De fet, representa el bàndol més pròxim a Mariano Rajoy. És a dir, una postura molt diferent d’aquella estranya i incòmode posició que va intentar adoptar Josep Piqué marcant un perfil propi per al Partit Popular de Catalunya i que, com tot hom sap, no tan sols no se’n va sortir sinó que va haver de fugir cames ajudeu-me després que en vàries ocasions, des de Madrid, li van capar les ales (per no dir quelcom més contundent).

Però a can PP no saben per on tirar. Realment és molt (per no dir del tot) incompatible ser tan nacionalista espanyol i alhora dir que també s’és una mica català. Són dos conceptes tan antagònics, tan contraposats, que és inevitable que es produeixin situacions tan inversemblants com les que ara us explicarem.

Daniel Sirera estrena, atenció, un .cat ! Sí, sí! Així tal i com ho escolteu. El portal de l’home que aspira a remenar les “Sireres” al Partit Popular a Catalunya s’ha fet un web amb el domini .cat. Aquí en aquest enllaç ho podeu comprovar vosaltres mateixos.

Però no només això! Ara us oferim la “sirereta” del pastís. Daniel Sirera pot ser un be amagat dins de la pell d’un llop que, no ens enganyem, no acaba de fer gaire por. Sinó mireu aquest noi que va decidir un dia posar-se el CAT a la seva matrícula. Una distinció que va eliminar qui fou el seu cap ara fa anys, José Maria Aznar.

I és que amb aquestes actituds és normal que la ciutadania ja no confi en els polítics. Què està passant!

De fet, esperem en alguna futura edició d’aquest Punt de Mira oferir-vos una foto de l’Estelada que té penjada al menjador, just a sobre de la televisió, en Daniel Sirera. També oferir-vos com balla sardanes d’amagat al seu soterrani i mostrar-vos els calçotets que té amb el burro català estampats. De tant en tant, al burro se li aixeca la cua!