Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

S’instal·len a Barcelona cinc equips nous per a l’expedició de passaports

Amb l’estiu s’incrementa la demanda de passaports. Davant el col·lapse de moltes comissaries, el Cos Nacional espanyol de Policia ha instal·lat al complex policial de la Verneda, situat al districte de Sant Martí de Barcelona, cinc equips nous per a l’expedició de passaports. Aquests nous equips funcionen des d’aquest dijous.

Redacció
Redacció 14/07/2007

Molta gent fa una escapadeta a l’estiu i aprofita per viatjar a algun país una mica llunyà. Això cada cop és més possible gràcies que els preus dels vols s’han abaixat molt els últims anys. Algun lector de directe!cat ja es va queixar mitjançant algun comentari de la lentitud extrema que hi havia a l’hora de sol·licitar un passaport.

Doncs ara, a Barcelona,  el Cos Nacional espanyol de Policia (CNP) ha instal·lat al complex policial de la Verneda, situat al districte de Sant Martí de Barcelona, cinc equips nous per a l’expedició de passaports. Aquests nous equips funcionen des d’aquest dijous i completaran l’oferta per poder fer aquesta documentació a les diferents oficines que el Cos Nacional de Policia manté a Barcelona, i que estan dedicades a la tramitació de documentació com el DNI o el passaport.