Dilluns, 27 de març de 2023 - Edició 1705
La República

A punt d’obrir el primer restaurant català a Pequín

El nou restaurant de cuina català a Pequín, anomenat MareNostrum en caràcters occidentals i amb una versió en xinès que podria ser traduïda com “El jardí de les oliveres”, és una iniciativa del cuiner Xavier Franco, del Saüc de Barcelona, que enguany ha aconseguit la seva primera estrella Michelin. Un equip de 40 persones capitanejats per cuiners catalans seran els encarregats de presentar la nostra cuina als clients de la capital xinesa.

Redacció 09/07/2007

La cuina del MareNostrum estarà encapçalada per Jordi Vallès, Laia Pons, Jordi Bravo i Quim Valls, tots de l’escola del Saüc.

La idea és construir un restaurant de caire internacional sobre una base eminentment catalana, amb plats com canelons, suquet de rap o caldereta de llagosta.

De moment els vins seran de la bodega Torres.

Els responsables del MareNostrum rebran avui mateix la visita del conseller Llena, que és de viatge institucional a la Xina.