Dimecres, 6 de juliol de 2022 - Edició 1441
La República

Duran torna a insistir en la possibilitat de ser Ministre espanyol

Duran i Lleida afirma que després de les eleccions generals defensarà a totes l’entrada al Govern central. Afirma que seria un error que el catalanisme polític no entrés al Govern espanyol. Segons Duran, el catalanisme polític "ha d’implicar-se" a l’executiu espanyol.

Redacció 18/04/2007

El catalanisme polític ha d’implicar-se en l’executiu espanyol. Així ho creu Duran i Lleida, líder d’UDC. També va afirmar que CiU s’equivocaria greument si no entrés en un futur Govern espanyol (sense especificar-ne el color) després de les eleccions generals.

Duran explicà que CDC, socis de la federació, no tenen tan clara la postura del seu partit. De totes maneres, Duran es va mostrar convençut de fer canviar de parer als de Mas arribant a un acord sobre aquesta matèria. D’altra banda, segons alguns dirigents de CDC, només és assumible per a CiU entrar al Govern central si governa Catalunya.

La implicació que busca Duran és tal, que no només CiU hauria de fer pactes puntuals sinó que hauria de concertar un programa d’acció de govern per a quatre anys.