Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1708
La República

S’estrena el nou Sentmenat.com

Molt ha plogut des d’aquell llunyà 1996 en què naixia Sentmenat.com (encara sense domini), el barri virtual de Sentmenat. Onze anys més tard el portal ciutadà estrena una nova versió que manté les notícies d’actualitat sobre el municipi vallesà i hi afegeix, entre d’altres novetats, blocs de ciutadans rellevants. Amb el redisseny Sentmenat.com manté la mateixa voluntat d’arribar als sentmenatencs mentre aposta per les noves tecnologies a través de la participació i la interactivitat.

Redacció 03/01/2008

Sentmenat.com és el diari d’informació local de referència de Sentmenat. Nascut l’any 1996, sentmenat.com portem més d’una dècada informant als sentmenatencs i les sentmenatenques de tot allò que passa a la nostra vila.

Des del seu naixement, la voluntat de sentmenat.com ha estat la d’esdevenir el punt de trobada a internet dels ciutadans de Sentmenat i ho hem intentat fer partint de dues premisses bàsiques: oferir la màxima informació a tots els visitants i buscar les fórmules que garanteixin la màxima implicació i interactivitat dels usuaris. L’objectiu final: esdevenir una veritable comunitat digital on tots els sentmenatencs i sentmenatenques tinguin no només un punt d’informació sinó un lloc on expressar les seves opinions, inquietuds i pensaments.

La nova versió, estrenada l’1 de gener de 2008, permet comentar les notícies, augmentant així la interactivitat amb els ciutadans, i permet la participació de la població a través dels blocs de Sentmenat i les cartes al director. El web manté les seccions de sempre, com la popular llista de correu que compta amb centenars de sentmenatencs inscrits.