Dissabte, 19 de juny de 2021 - Edició 1059
La República

S’esperen més de set milions de banyistes a les platges de l’àrea metropolitana de Barcelona

Les platges de l’àrea metropolitana de Barcelona rebran la visita de més de set milions de persones durant aquest estiu. Amb una extensió de més de 25 quilòmetres, les platges metropolitanes s’estenen des de Castelldefels fins a Montgat i, durant l’any passat, van rebre la visita de 6,5 milions de persones.

Redacció
Redacció 14/06/2007

La Mancomunitat de Municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (MMAMB) ha donat a conèixer avui aquestes dades durant la presentació de la temporada 2007 de les platges metropolitanes. Segons ha explicat el president de l’MMAMB, Dídac Pestaña, “el treball de la Mancomunitat i dels set municipis costaners fan que les nostres platges tinguin cada any més qualitat com avalen els certificats de qualitat ISO 9001 i 14001”.

L’MMAMB invertirà 2,4 milions d’euros en el manteniment de les platges metropolitanes, un 10% més que el 2006. En total, es dedicaran 49 persones a la vigilància i la neteja de les platges i 29 vehicles. Les platges metropolitanes tenen un equipament complet com 286 dutxes, 914 papereres, 28 cadires de vigilància i 16 àrees de joc.

Platges amb wifi

Com informàvem fa unes setmanes, aquest any s’ha introduït la tecnologia Wi-Fi a les primeres platges catalanes, com la de Castelldefels. Allí s’han instal·lat cinc antenes  per cobrir els cinc quilòmetres de la platja de Castelldefels, que permetran la connexió a Internet des de la platja. El projecte ha suposat una inversió d’uns 28.000 euros.

Segons la regidora de Societat de la Informació de l’ajuntament de Castelldefels, “es tracta d’un atractiu més per venir a la platja, ja que la gent podrà estar a les terrasses prenent alguna cosa i navegant per Internet, o a la sorra amb el seu ordinador portàtil”.