Dilluns, 20 de Gener de 2020 - Edició 543
La República

Sergio, jugador del Depor, afirma que el català és un dialecte

Hi ha jugadors que és molt millor que es dediquin a xutar la pilota i no pas a fer declaracions. Així ho demostra el “català” Sergio González jugador de l’equip gallec de la primera divisió espanyola, el Deportivo de la Coruña. Sergio en una entrevista de to personal on respon tot tipus de preguntes afirma sense cap mena d’escrúpol que el català és un dialecte: “no el considero un idioma, igual que el gallec”. A més, per si no fos poc, assegura que no parla el gallec perquè si mai ha parlat el català ara no es posarà a parlar en gallec. Unes declaracions que produeixen picor.

Redacció
Redacció 14/08/2008

Demostrant estar ben perdut i una incoherència absoluta, Sergio González, més endavant a l’entrevista afirma que ell se sent català i que juga a la selecció catalana. Però que mai ha parlat català i que no ho farà en el futur. De fet, explica que l’únic idioma que parla bé i domina sense problemes és el castellà.

Tot això ho explica en una entrevista publicada aquest diumenge pel diari Depor Sport, en la qual respon, al llarg de tres planes, a tota mena de qüestions personals: des de quants amics té, fins a quin tipus de vi prefereix i passant per la seva vida sentimental.

Relacionats