Diumenge, 25 de juliol de 2021 - Edició 1095
La República

S’ensorrarà o no? Apostin, apostin…

L’espectacle de les obres del TGV és tan majúscul que desperta passions a tot arreu. La casa de juguesques a la xarxa Paddy Power ofereix aquests dies la possibilitat d’apostar […]

Redacció
Redacció 29/10/2007
L’espectacle de les obres del TGV és tan majúscul que desperta passions a tot arreu. La casa de juguesques a la xarxa Paddy Power ofereix aquests dies la possibilitat d’apostar sobre el possible enderrocament de la Sagrada Família degut a les obres del túnel del TGV.

De moment les apostes són clares, i la majoria de gent s’ha decantat pel no. Els que diguin que el temple ‘si’ que s’enfonsarà guanyarien 14 euros per cada euro apostat, mentre que els que apostin que ‘no’ s’enfonsarà només aconseguiran un cèntim per cada euro jugat.

Tot i així la pregunta està plantejada amb trampa, suposem a causa de la ignorància dels anglosaxons que gestionen el web. La pregunta de la juguesca és la següent: “Caurà la Sagrada Família a causa de les obres del AVE abans de finals de 2007?”.

Abans del 2007 és impossible, ja que les obres del túnel que hi passarà just per sota no s’iniciaran fins al 2008. De manera que, per ara, la pregunta té una resposta clarament guanyadora.

imatge