Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

Seixanta alumnes de La Bressola participen al joc “La Conquesta del Domini.cat”

Més de seixanta alumnes de La Bressola, les escoltes catalanes laiques de la Catalunya Nord, han participat en la celebració del dia d’Internet, tot explorant la xarxa i jugant a La Conquesta del Domini.cat. En el joc, a través de cinc preguntes de diferent temàtica, el jugador esbrina interessants qüestions sobre història, literatura medieval, llengua catalana, llegendes populars i Internet. A partir d’aquesta campanya organitzada per la Fundació puntCAT, els alumnes nord-catalans s’han llançat a Internet, utilitzant els recursos per tal de resoldre les preguntes que planteja La Conquesta del Domini.cat.

Redacció
Redacció 28/05/2008

La Bressola, les escoles catalanes laiques de la Catalunya Nord, s’ha afegit a la crida que la Fundació puntCAT va llançar per celebrar el dia d’Internet i ha celebrat aquesta festivitat explorant la xarxa, tot jugant a La Conquesta del Domini .CAT.

Segons Pau Pertegaz, professor que ha tutelat l’activitat, “els nins s’han divertit força alhora que han après i han exercitat l’ús de les eines que es troben a la xarxa”  i afegeix que s’ha treballat mitjançant aquest joc “la importància d’educar als alumnes per tal que adoptin una mirada crítica davant tota la informació que es troba a Internet”.

El concurs promogut per la Fundació puntCAT i que commemora el centenari del naixement del rei en Jaume I, hi han jugat més de 2.500 persones. Entre elles, més de la meitat han aconseguit ja el seu codi per registrar un domini .cat al 50% del seu preu habitual i un diploma que les acredita com a membres de l’Ordre del puntCAT. Fins el proper divendres 31 de maig es pot accedir al concurs des de santjordi.domini.cat. A partir de llavors, tot i que el joc continuarà obert a tothom a la mateixa web, no s’obtindrà cap codi de descompte.