Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

Se suspenen els trajectes de Menorca amb Mallorca i la Península a causa del mal temps

Els trajectes previstos entre Menorca i Mallorca i amb la Península han quedat anul·lats com a conseqüència del mal temps i del tancament del port de Maó, que roman tancat des de les 20.40 hores d’ahir com a conseqüència del fort vent que afectà l’illa, segons han informat fonts d’Autoritat Portuària.

Així, el trajecte Barcelona-Maó de Baleària previst per a les 22.00 hores d’ahir va quedar suspès ahir a la nit, de manera que el trajecte Maó-Barcelona que havia de partir de l’illa a les 9.45 hores tampoc va poder efectuar la ruta. Alhora, el vaixell Ramon Llull de la mateixa naviliera tampoc va efectuar els trajectes Alcúdia-Ciutadella previst per a les 11.00 hores d’avui, de manera que també queda suspès el trajecte Ciutadella-Alcúdia, programat per a les 18.00 hores d’avui.

Redacció
Redacció 14/11/2008

La companyia Iscomar també va suspendre els trajectes Alcúdia-Ciutadella, previstos per a les 8.30 i 16.00 hores i Ciutadella-Alcúdia, programats per a les 11.30 i 19.00 hores.

La decisió d’anul·lar l’activitat en el port de Maó es deu al fet que el vent a la zona supera els 30 nusos en la rada, que és el màxim aconsellable per a la navegabilitat. Les mateixes fonts van precisar que la resta de ports de l’arxipèlag es troben oberts i mantenen les escales.