Dijous, 12 de Desembre de 2019 - Edició 504
La República

SCC assumeix que faria el ridícul per la Diada

El vicepresident de l’entitat unionista Societat Civil Catalana ha estat entrevistat aquest matí als Matins de TV3 i ha explicat que enguany, a diferència dels anteriors, l’entitat no farà cap activitat per la Diada. Coll ha assegurat que no ho fan perquè és “poc elegant” davant la immediatesa de les eleccions i ha evitat reconèixer que l’unionisme no pot permetre’s fer un ridícul galdós al costat de les impressionants xifres que es preveuen per la Via Lliure.
 

Redacció
Redacció 09/09/2015

Millor amagar-se que quedar retratat
 
En plena campanya i a quinze dies de les eleccions Societat Civil Catalana no es pot permetre una concentració modesta al costat d’una impressionant mobilització que omplirà la Meridiana. Seria un cop molt dur per l’unionisme. És per això que aquest any l’entitat no celebrarà cap acte per la Diada. Prefereixen no aparèixer que fer el ridícul. Ja era sospitós de ser així, però avui s’ha confirmat quan Joaquim Coll s’ha fet el distret davant la pregunta de Lídia Heredia als Matins de TV3. La periodista li ha preguntat si el motiu de no fer cap acte és el d’evitar la comparació de xifres, Joaquim Coll ho ha negat, ha argumentat que “és poc elegant” a les portes de les eleccions i ha passat de puntetes pel tema.
 
L’amenaça de Morenés no té importància
 
Per altra banda, el vicepresident de Societat Civil, ha volgut treure importància a les amenaces de Morenés, de les quals opina que són paraules sense transcendència.
 
 
 

Relacionats