Dissabte, 19 de juny de 2021 - Edició 1059
La República

Satisfaction a Barcelona: Demà arriben els Rolling

El 21 de juny oferiran un dels seus macroconcerts a l’Estadi Olímpic. Però abans, tenen una cita demà dimarts a la sala Jazzroom / Cova del Drac de Barcelona. Dues actuacions que oferiran una cara absolutament diferent dels Rollings Stones, ja que el saxofonista Tim Ries presentarà el seu últim disc on ha versionat els clàssics de la banda al jazz. Tota una experiència!

Redacció
Redacció 18/06/2007

Primer en petit format per anar fent boca: la banda de rock més seixantera actuen demà dimarts a la Jazzroom / Cova del Drac de Barcelona en dues actuacions. Serà un espectalce inusual doncs la banda estarà capitanejada pel saxofonista Tim Ries. No serà fins el pròxim dijous 21 de juny que la banda omplirà amb la seva música l’Estadi Olímpic.

Tim Ries estarà acompanyat pel vocalista Bernard Fowler, el trombó de Michael Davis i dels catalans Jordi Bonell, Marc Miralta i Jordi Gaspar, convidats per a l’ocasió. La mescla pot ser d’allò més explosiva, les cançons dels Rollings en un estil ben diferent i tan camaleònic, el jazz.

L’excusa és poder presentar el disc del saxofonista The Rolling Stones Project, un àlbum en el qual han col·laborat els integrants dels Rolling Stones i músics com Sheryl Crow, Brian Blade, Norah Jones o John Patitucchi.