Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

Sarsanedas prohibeix dir Estat espanyol

Aquesta és bona. El director de Catalunya Ràdio, el dandi Oleguer Sarsanedas, ha prohibit als redactors de la casa que diguin Estat espanyol quan es refereixen a l’Estat espanyol, valgui […]

Redacció
Redacció 26/06/2007

Aquesta és bona. El director de Catalunya Ràdio, el dandi Oleguer Sarsanedas, ha prohibit als redactors de la casa que diguin Estat espanyol quan es refereixen a l’Estat espanyol, valgui la redundància. Segons ens expliquen els amics d’aquest confidencial que treballen a la ràdio nacional de Catalunya, el clima de censura i inseguretat està arribant a límits preocupants.

Els caps de secció, segons sembla, fan mans i mànigues per tal que la bona gent de la ràdio digui Espanya i no Estat espanyol, fent un acte de lleialtat constitucional mai vist en un mitjà que fins ara era el buc insígnia de la normalització lingüística i mental d’aquest país. Tot i que alguns redactors han acatat la normativa amb submissió colonial, la veritat és que la majoria de redactors han optat per la indiferència i continuen apostant per dir les coses pel seu nom.

Des d’aquí felicitem la bona gent de Catalunya Ràdio i els animem a no fer cas de les consignes socialistes.