Diumenge, 26 de març de 2023 - Edició 1704
La República

Sàpiens publicarà la primera revista de viatges de Lonely Planet

L’editorial australiana de guies de viatge Lonely Planet prepara el llançament de la primera revista de viatges de la marca Lonely Planet a l’Estat espanyol, i ho a través de Sàpiens Publicacions, del Grup Cultura 03, amb la col·laboració de Geoplaneta, el segell del Grup Planeta editor de les guies en castellà. Lonely Planet magazine tindrà una periodicitat mensual i apareixerà als quioscs el 28 d’agost amb un llançament de 60.000 exemplars. Lonely Planet, una empresa nascuda a Austràlia fa més de 30 anys, ven actualment més de 6 milions de guies a l’any.

Redacció 09/07/2007

Lonely Planet té seus a Austràlia, Estats Units i Londres, i ara comptarà amb Barcelona com a punt de sortida d’una nova línia de negoci amb vocació internacional, també treballa en l’àmbit audiovisual.

La nova revista, que comptarà amb la participació dels autors de les guies Lonely Planet i altres firmes reconegudes del periodisme de viatges, tindrà un preu de 5,95€ i un total de 164 pàgines a tot color. Lonely Planet Magazine estarà dividida en tres parts. La primera, Miradas del mundo, constarà d’un seguit de propostes de viatges a llocs propers o llunyans que per si sols justifiquen un desplaçament. La part central de la revista i la més extensa tindrà un tractament monogràfic, dedicat a un país, una ciutat o una regió, amb articles a fons i un tractament fotogràfic exclusiu. La tercera part estarà dedicada a l’univers Lonely Planet i amb el títol Bloc Lonely Planet oferirà 24 pàgines de contactes, consells i intercanvi d’informació entre els viatgers que vulguin descobrir món.

El primer número, que apareixerà als quioscs el 28 d’agost, comptarà amb un article del fundador i ànima de la companyia internacional, Tony Wheleer.

Sàpiens Publicacions, l’editora de les revistes Sàpiens, Nat, Descobrir Cuina i Descobrir Catalunya del Grup Cultura 03, també prepara, tal com us anunciàvem fa unes setmanes, el llançament de Time Out Barcelona en català per al mes d’octubre.