Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

Sant Jordi multitudinari

Diuen que les apagades elèctriques històriques, com la que ha patit Barcelona aquests dies, acostumen a comportar una pujada de la natalitat. La teoria en qüestió diu que, al no […]

Redacció
Redacció 25/07/2007

Diuen que les apagades elèctriques històriques, com la que ha patit Barcelona aquests dies, acostumen a comportar una pujada de la natalitat. La teoria en qüestió diu que, al no tenir televisió amb què distreure’s, les parelles recorren a distraccions més primàries…

Al directe!cat hem fet uns càlculs ràpids, i en cas que això sigui cert, la ciutat de Barcelona patirà un baby boom… l’abril de 2008. Concretament, els departaments de maternitat dels hospitals estaran saturats d’aquí nou mesos, és a dir, als volts del 23 d’abril… Sant Jordi.

Si el baby boom és cert, la propera diada coincidirà amb el naixement d’una pila de canalla, de manera que també podríem pronosticar que el nombre de Jordis i Roses pujarà notablement.

Tot i que si els pares volen recordar la fatídica nit que van engendrar la criatura, poden recórrer a noms com Llum… que és precisament el què els va faltar aquell dia.