Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

Sant Celoni es transforma per acollir l’Acampada Jove 07

Per tercer any consecutiu, Sant Celoni ha començat a transformar-se per acollir l’Acampada Jove, el festival juvenil més important dels Països Catalans, que obrirà les portes dijous que ve, 12 de juliol, a partir de les dotze del migdia. Durant els tres dies següents, fins a 30 grups protagonitzaran les vetllades musicals repartides en dos espais, l’Escenari Independència, situat a la pista d’atletisme i el qual acull els principals concerts, i la Zona Cultura, que conté una carpa de més de 1000 m² i aglutina, a part dels concerts, xerrades, tallers, i l’Espai Flaix amb música electrònica.

Redacció
Redacció 09/07/2007

Així mateix, també en aquesta dotzena edició de l’Acampada Jove estan previstes una desena de xerrades i tertúlies per debatre els temes que giren, sobretot, al voltant del catalanisme i la joventut.

Des d’aquest divendres, tècnics i joves militants de les JERC, organitzadors del festival, ja es troben a Sant Celoni per muntar els escenaris i la resta d’instal·lacions provisionals pel certamen. També s’encarreguen d’habilitar la zona d’acampada de fins a 50.000 m² , la qual, com en edicions anteriors, comptarà amb la presència d’actuacions de grups de cultura popular durant el festival.

En aquesta edició, des de l’organització s’ha decidit canviar la ubicació dels concerts de l’espai llibertat, és a dir, aquells que tenien lloc a Sant Celoni. Per la qual cosa, enguany els concerts programats a dins del municipi es duran a terme a l’Ateneu de la localitat. Amb aquesta decisió es vol donar millors serveis i condicions tan als músics, que disposaran de tot el material necessari per a les actuacions com al públic, que no haurà de suportar les altes temperatures de mitjans juliol a l’aire lliure a ple sol.

Pel que fa a la venda d’entrades anticipades, segueix a bon ritme i fa augurar una presència de joves similar a la de l’any passat, quan fins a 38.000 persones van passar per l’Acampada.