Diumenge, 25 de juliol de 2021 - Edició 1095
La República

Sánchez s’oblida dels ERE d’Andalusia i critica els “mals dirigents” catalans

Redacció | Aquest dimecres ha començat el judici dels ERO contra 22 ex alts càrrecs del govern d'Andalusia. 

Redacció
Redacció 14/12/2017

El líder del PSOE, Pedro Sánchez, va obviar el cas però no va tenir cap tipus de mirament per carregar contra els “mals dirigents” de Catalunya i Espanya. La crítica es va produir en un acte de campanya a Sabadell. 

De què se'ls acusa?
 
El judici contra els expresidents de la Junta d'Andalusia Manuel Chaves i José Antonio Griñán i altres 20 ex alts càrrecs acusats pel denominat procediment específic pel qual es van concedir les ajudes dels ERE continuarà aquest dijous amb la lectura dels escrits de defensa.
 
D'aquesta manera, la segona sessió de la vista oral que se celebra en la Secció Primera de l'Audiència Provincial de Sevilla començarà amb la lectura dels escrits de defensa, tot això després que la primera jornada del judici s'hagi centrat únicament en la lectura dels extensos escrits d'acusació formulats per la Fiscalia Anticorrupció i l'acusació popular que exerceix el PP-A.
 
La defensa
 
Aquest dimecres, el magistrat ponent del judici, Juan Antonio Calle Peña, va preguntar a les defenses si volien que aquest dijous es llegissin els seus respectius escrits de defensa, i en aquest sentit l'advocat de Griñán i de l'ex director general de Pressupostos Antonio Vicente Lozano, José María Mohedano, ha sol·licitat que es llegeixin els folis 13 a 21 de l'escrit de Lozano i les pàgines 6 a 26 de l'escrit de Griñán.