Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

Sánchez-Camacho, pànic a les eleccions plebiscitàries del 27S

Barcelona (ACN).- La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat que els resultats de l'última enquesta del CEO demostren que el 27-S no es celebraran eleccions plebiscitàries. Sánchez-Camacho creu que el projecte sobiranista és “moribund” i considera que la davallada dels ciutadans partidaris de la independència evidencia que Artur Mas està “fracassant”. Per això diu que serà el propi president qui no convocarà eleccions, perquè tem un retrocés en nombre de diputats. A la presentació d'Alberto Fernández Díaz com a candidat del PP a l'alcaldia de Barcelona, Sánchez-Camacho també ha criticat els tres nous assessors d'ERC que ha incorporat el Govern, a qui ha definit com la “troika independentista”

Redacció
Redacció 14/03/2015

Malgrat que el CEO diu que existeix una majoria independentista, Sánchez-Camacho considera que el procés està liquidat
 
Segons la presidenta popular, el descens dels ciutadans partidaris de l'independentisme demostra que els catalans són “intel·ligents” i considera que el procés sobiranista ha entrat en un “carreró sense sortida”. Sánchez-Camacho creu que el dia 27 de setembre és probable que no hi hagi eleccions “perquè Artur Mas sap que pot tenir 30 diputats i que ha fet el pitjor negoci de la seva vida”. En aquest sentit, la líder del PPC ha dit que Mas ha provocat el desencís dels catalans.
 
Camacho diu que no hi haurà eleccions plebiscitàries
 
Per Alicia Sánchez-Camacho, la convocatòria del 27-S és un engany i una estafa per la societat. Per això ha afirmat que “no hi haurà eleccions plebiscitàries perquè no es pot fer un referèndum” i ha sentenciat que “el 27 de setembre només serien eleccions autonòmiques”. Durant el seu discurs previ a la intervenció del candidat al PP per les eleccions municipals de Barcelona, la presidenta del partit ha assegurat que una victòria dels populars a la capital catalana demostraria “el primer fracàs de l'independentisme d'Artur Mas”.
 
La “Troika independentista” enerva Sánchez-Camacho
 
Respecte el recent nomenament del Govern de 3 assessors d'ERC, Sánchez-Camacho ha afirmat que es tracta d'una “troika independentista” que serveix per a què “es vigilin entre ells” i per a què “fiscalitzin el progrés del procés independentista”. En aquest sentit, la presidenta popular ha dit que considera que la missió d'aquests assessors hauria de ser “fiscalitzar la pèssima gestió del Govern”, i ha aprofitat per anunciar que el PPC garantirà que els catalans puguin escollir l'educació bilingüe quan escolaritzin els nens.