Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

Sánchez Camacho ja es veu ministra

La presidenta del Partit Popular català, Alícia Sánchez Camacho, pletòrica ha assegurat aquest dijous que el PP surt “molt reforçat” a Catalunya amb la designació d'Andrea Levy com a vicesecretària d'Estudis i Programes del PP i de Jorge Moragas com a cap de campanya per a les eleccions generals. “El PP català té un pes importantíssim en la nova imatge i en la nova direcció del PP espanyol”, ha subratllat una Camacho també satisfeta perquè Mariano Rajoy ha apostat per “cares noves” i per la “regeneració” interna.

Redacció
Redacció 18/06/2015

Rumors que el PP podria pensar en un ministeri per Camacho per deixar pas a noves figures emergents cara el lideratge del PPC

En cercles del PP a Madrid s’apunta la possibilitat que Camacho sigui catapultada a un ministeri cara un canvi de lideratge al PPC per fer front a l’embranzida electoral de Ciudadanos. Pel que fa a la renovació del PP  Camacho ha tret pit assegurant a la premsa que “Levy ha estat una proposta de la direcció del Partit Popular de Catalunya”, és  adir d’ella, per la qual cosa s’ha mostrat molt “satisfeta” per l’aposta de Mariano Rajoy. 

També ha assegurat que  la conferència política del pròxim mes de juliol servirà per impulsar el projecte i el missatge populars. “Es traslladarà un missatge d'il·lusió, molt més positiu i constructiu a l'electorat espanyol”, ha explicat.