Divendres, 24 de setembre de 2021 - Edició 1156
La República

Sánchez-Camacho exigeix al Govern que prioritzi el pagament del PIRMI en comptes d’invertir en ‘despeses supèrflues’

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez- Camacho, ha demanat al Govern que rectifiqui la seva ‘pèssima’ gestió amb el PIMRI i redistribueixi els diners tenint en compte que la prioritat son els més ‘desfavorits’, com els que cobren aquesta renda mínima d’inserció. La líder dels populars creu que el Govern podria haver redistribuït els diners d’una altra manera i no seguir pagant ‘empreses deficitàries com l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA)’ ni invertir en ‘ambaixades’ ni en d’altres ‘despeses supèrflues’. En comptes d’això, Sánchez-Camacho ha assenyalat que la prioritat han de ser els més desafavorits i, per tant, fer una bona política amb el PIRMI. Tot i entendre que l’anterior govern va deixar una ‘pèssima herència’, la líder dels populars creu que no l’actual executiu de CiU pot ser més eficaç, gestionar ‘amb més eficiència’ i redistribuir millor els diners de què disposa. ‘Malgrat que el Govern té raó amb què el tripartit va deixar molt deute, s’està equivocant en no distribuir els recursos perquè vagin a parar als més desfavorits’, ha afirmat.

Redacció
Redacció 18/08/2011

Davant de les compareixences del conseller d’Empresa i Ocupació, Xavier Mena, i del titular de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, el pròxim divendres 26 d’agost al Parlament, Sànchez-Camacho ha avisat que el seu partit demanarà ‘exigències i responsabilitats’ pel que considera una ‘pèssima gestió, manca de professionalització i manca d’eficiència’ en la gestió del PIRMI. ‘Ho han fet tard i malament’, ha sentenciat tot recordant que el Govern ha fet efectius els canvis en el pagament de la renda mínima a l’agost després de ‘set mesos de permanent inactivitat’.

Segons la líder dels populars, el Govern liderat per Artur Mas està demostrant una ‘incapacitat manifesta’ amb les polítiques socials com ho és el pagament del PIRMI.