Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

Sánchez-Camacho creu que Duran prefereix Montilla que Mas i per això aposta per la sociovergència

La presidenta del Partit Popular de Catalunya (PPC), Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat aquest dilluns que l’aposta del líder d’Unió Democràtica de Catalunya (UDC), Josep Antoni Duran i Lleida, de la sociovergència per al Govern de la Generalitat demostra que el president socialcristià ‘prefereix’ José Montilla com a president de la Generalitat abans que a Artur Mas. Sánchez-Camacho creu que la federació nacionalista té ‘seriosos problemes interns’.

La líder dels populars a Catalunya ha lamentat que Unió Democràtica ‘es preocupi per demanar quotes de poder’ en un moment de crisi econòmica com l’actual.

Redacció
Redacció 20/10/2008

Després de la reunió del Comitè de Direcció del PPC, Alícia Sánchez-Camacho ha valorat el congrés d’Unió i l’aposta per la sociovergència de Josep Antoni Duran i Lleida. ‘Quan algú proposa un pacte d’aquesta naturalesa, d’entrada s’ha de fer quan un és presenta a les eleccions’, ha dit, ja que ‘sinó es trasllada als ciutadans que s’està pidolant quotes de poder’.

Sánchez-Camacho creu que, amb el plantejament de la sociovergència, Duran ve a constatar que ‘prefereix Montilla que a Mas’ com a president de la Generalitat. A més, creu que també posa en evidència contradiccions dins de la federació nacionalista.

La líder del PPC també ha recordat que CiU criticava durament el PSC fa unes setmanes, per la seva posició amb el finançament, mentre que ara ho situen com un partit amb qui poden pactar per governar.