Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

Salten les alarmes: el PP enviarà de fora de Catalunya 1.500 voluntaris per fer d’apoderats

Redacció | L'empresa encarregada de fer el recompte electoral, Indra, escollida a dit pel Gobierno espanyol, està sota el punt de mira de cara a les eleccions del 21-D. És per això que tant Esquerra com Junts per Catalunya s'han organitzat per a poder controlar al màxim amb els seus apoderats el correcte desenvolupament de la jornada. De fet, l'ACN, juntament amb els CDRs i la CUP també realitzaran un recompte paral·lel dels comicis.

Redacció
Redacció 17/12/2017
Ara, però, salten les alarmes en saber que, com que el PP no arrossega prou gent en territori català, enviarà a Catalunya uns 1.500 voluntaris (càrrecs de la formació i afiliados) perquè exerceixin d'apoderats a les eleccions autonòmiques del 21 de desembre. 
 
Des del web del PP català han fet una crida perquè tots aquells interessats a ser apoderats el dia 21 de desembre, puguin inscriure registrant les dades en un enllaç que proporciona el partit.
No arriben ni a la meitat de taules
 
La direcció nacional del PP s'ha encarregat d'organitzar aquest dispositiu per al dia dels comicis, en què s'ha marcat com a objectiu comptar amb apoderats en aproximadament 2.500 taules de les 8.000 que es constituiran aquest dia per votar.
 
Segons el partit, el 21 de desembre desembarcaran a Catalunya uns 1.500 voluntaris procedents de la resta d'Espanya, entre els quals hi ha diferents càrrecs, des de regidors fins parlamentaris. D'aquests últims, es desplaçaran 81 diputats i 85 senadors.