Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Ryanair reestablirà el nom de Girona al seu web

|

- Publicitat -

La desaparició del nom ‘Girona’ a la pàgina de reserves de Ryanair anava en contra de l’acord que la companyia va subscriure amb la Generalitat, la Diputació i la Cambra de Comerç aquest passat abril. El tracte estipulava que Ryanair es comprometia a potenciar l’aeroport de Girona i la seva àrea d’influència, en especial les comarques gironines.

Durant la signatura del conveni, la Generalitat, la Diputació i Ryanair també van anunciat que la previsió d’inversió global a l’aeroport de Girona per als propers tres anys era de 17,4 MEUR. D’aquests, el 80% anaven a parar a la companyia irlandesa en concepte de promoció.

Publicitat

El president de la Diputació ha ressaltat que, en el moment en què s’ha parlat amb Ryanair perquè tornés a incloure el nom de ‘Girona’ al web, la companyia ‘s’ha mostrat receptiva’. I ha afegit: ‘Esperem que el tema es pugui resoldre avui mateix, perquè hi ha un contracte i unes condicions pactades i el fet que a la pàgina web no hi aparegui el nom de la ciutat té un efecte negatiu’.

La trobada entre la Diputació de Girona, la Generalitat i Ryanair ha tingut lloc en el marc de les IV Jornades d’Aeroports Regionals que se celebren avui i demà a Maó (Menorca). Durant la inauguració, Vilert ha reclamat un nou sistema de gestió dels aeroports i més diàleg entre Aena i les administracions locals.

Segons el president, ‘és completament necessari un nou sistema de gestió dels nostres aeroports per tal d’adaptar-ne el model als nous temps i les noves realitats’. I ha afegit: ‘Cal canviar la situació d’avui dia, en què el diàleg entre el gestor aeroportuari i les administracions del territori és pràcticament inexistent’.

El president també ha volgut destacar ‘la predisposició de les institucions territorials, que sempre hem demanat tenir un paper rellevant en la gestió i promoció dels nostres aeroports’. Les Jornades d’Aeroports Regionals, que en una edició anterior van tenir lloc a Girona, són un fòrum de reflexió al voltant d’aquestes instal·lacions aeroportuàries.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut