Dimecres, 16 d'Octubre de 2019 - Edició 447
La República

Rut Carandell: ‘El 2010 hi haurà un referèndum vinculant per la independència de Catalunya’

La vicepresidenta de Reagrupament, Rut Carandell, s’ha mostrat convençuda que ‘el 2010 hi haurà un referèndum vinculant per la independència de Catalunya’ i que es convocarà perquè RCat presentarà una candidatura transversal al Parlament amb l”objectiu inequívoc de declarar la independència unilateralment’. Carandell, considera que les consultes sobre la independència, juntament amb les dades de diverses enquestes sobre el suport a l’independentisme manifesten que ens trobem ‘a les portes d’un canvi polític de gran abast’. Aquestes consideracions de la número dos de Reagrupament coincideixen amb les proclames del president d’ERC, Joan Puigcercós, que reitera la seva aposta per una consulta vinculant en la propera legislatura.

Redacció
Redacció 23/12/2009

Carandell: ‘La propera legislatura no tindrà res a veure amb l’actual’
La vicepresidenta de Reagrupament considera que les consultes que van mobilitzar 200.000 persones, juntament amb les dades de diverses enquestes sobre la voluntat d’independència dels ciutadans -com una d’avui mateix a El Periódico- manifesten que ens trobem a les portes d’un canvi polític de gran abast. ‘La propera legislatura no tindrà res a veure amb l’actual’, ha dit.

Carles Móra: ‘Reagrupament al Parlament serà un catalitzador’
Per la seva banda, l’alcalde d’Arenys de Munt, Carles Móra, ha expressat les seves coincidències (i les del seu grup polític, Arenys de Munt 2000) amb el projecte polític de Reagrupament i les seves propostes, tant pel que fa a la independència, com pel que fa a la regeneració democràtica. Així mateix, Móra ha indicat que les bones perspectives de Reagrupament per a entrar amb força al Parlament situen RCat en condicions d’actuar de catalitzador al Parlament de Catalunya. ‘Per a canviar les coses, cal fer arribar les propostes de la societat al Parlament de Catalunya’, conclou.

Relacionats