Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Rull admet que els presos polítics tenen la llibertat d’expressió ”limitada”

Redacció | El conseller legítim de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha admès al setmanari El Temps que la situació dels presos polítics ha coartat la seva llibertat: “He sortit de la presó, no tinc passaport, m'he de presentar cada setmana al jutjat de guàrdia i tinc la llibertat d'expressió limitada. En funció del que digui, la interlocutòria del jutge diu que jo puc tornar a la presó. Algunes de les reflexions que faig estan limitades per aquest fet”.

Redacció
Redacció 22/01/2018
En aquest sentit, Rull confessa que el fet que davant dels presos polítics hi hagi un judici on “poden caure 40 anys de presó” ell mateix limita la seva llibertat d'expressió, tanmateix concreta que els qui han sortit de la presó ho fan” amb la nostra dignitat i les nostres conviccions més fortes que mai. Després de la presó, la idea seria: independència o independència”.
 
Sobre la seva possibilitat de repetir de conseller i les limitacions que pot tenir, Rull afirma que està “disposat a assumir determinats riscos. Per tant, a explicar determinades coses. Però no crec que sigui un element que em pugui condicionar. I, si veig que em limita com a conseller, jo mateix faré el pas enrere”.