Dissabte, 19 de juny de 2021 - Edició 1059
La República

Rubianes suspèn les funcions al Club Capitol per un càncer de pulmó

L’actor Pepe Rubianes ha cancel·lat les actuacions que tenia programades al teatre Club Capitol de Barcelona, on estava representant ‘La sonrisa etíope’, com a conseqüència d’un càncer de pulmó que li van diagnosticar a mitjan de la setmana passada, segons ha confirmat la seva companyia. A partir d’aquest dilluns, l’actor ha de seguir un tractament de quimioteràpia, i per aquest motiu ha hagut de suspendre totes les funcions almenys durant sis mesos.

Redacció
Redacció 21/04/2008

A causa d’un càncer de pulmó, l’actor i director Pepe Rubianes ha suspès de manera immediata les funcions de ‘La Sonrisa Etíope’ que s’estaven representant amb gran èxit de públic a la Sala 1 del Club Capitol. També s’ha cancel•lat la gira que tenia previst realitzar el pròxim estiu amb més de seixanta actuacions. L’actor paralitzarà també les seves activitats per un període de sis mesos, temps amb què la productora, Fila 7, calcula que es recuperarà plenament i podrà reprendre les funcions.

Fins al passat diumenge 20 d’abril, l’espectacle portava més de 41.000 espectadors, més de 83 actuacions i una ocupació del 100% de l’aforament.

Les poblacions previstes per la gira d’estiu eren Mataró, Andorra, Comarruga, Benicàssim, Sitges, Cardedeu, Vielha, Tarragona, Berga, Granollers, Juneda, Ripollet, Sentmenat, Santa Coloma de Gramanet, Seròs, Manresa, Lleida, Montornès, Girona, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Sabadell, Mollerussa, Tortosa, Viladecans, Palma de Mallorca, Figueres i Cornellà.

Precisament Pepe Rubianes apareixia aquest dijous al Polònia, en un gag on els polítics canviaven de cadires, Joaquim Nadal feia de Rubianes i Rubianes… de president de la Generalitat. El podeu veure a continuació:

Des del directe!cat esperem que l’humorista es recuperi aviat i pugui tornar a omplir els teatres barcelonins amb la màgia de sempre.