Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

Rouco sense roba

Que ningú s’espanti! No estem parlant del president de la Conferència Episcopal espanyola. Seria un xic anguniós i incòmode veure en Rouco amb la sotana per sobre les espatlles. No! […]

Redacció
Redacció 06/05/2008

Que ningú s’espanti! No estem parlant del president de la Conferència Episcopal espanyola. Seria un xic anguniós i incòmode veure en Rouco amb la sotana per sobre les espatlles. No! Estem parlant de la seva neboda, la Magdalena Rouco.

I és que la revista Interviu ha retratat a la neboda de l’actual cardenal arquebisbe de Madrid sense gaire roba. La noia nascuda a Tenerife al 1981 explica que de petita resava diàriament. La seva família era molt religiosa, sobretot el seu pare, qui venerava al seu germà petit, Antonio María Rouco Varela.

Ella mateixa explica: “El meu pare ens va fer veure als meus germans i a mi que el meu oncle era un ésser superior, una espècie de sant”.

Però Magdalena ha crecut i ha vist que el seu oncle no era tan sant… “A través del meu oncle he descobert la hipocresia de l’Església, que predica una cosa i fa la contrària. El meu oncle no es cansa de repetir que la família és sagrada, que cal respectar-la i lluitar per ella, però després ell menysprea i abandona a la seva”.

Aquí teniu les fotos.